Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.97 secunde)
Oficialii din Banie se gandesc serios sa apeleze la o firma de avocatura, care sa ii reprezinte in procesul dintre Serviciul Public de Salubritate (SPS) si SC ECO SUD Bucuresti.
In plus, 18 profesionisti contabili din Dolj au primit diplome prin care li s-au recunoscut meritele deosebite.
Din ianuarie 2007, cind se vor face angajari masive in Armata, noi vom avea nevoie de un numar mare de tineri pina in 26 de ani dintre care sa-i alegem pe viitorii militari profesionisti", ne-a spus seful Biroului Informare-Recrutare, lt.
Decizia de marire a salariilor are scopul de a atrage profesionisti la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in conditiile in care Romania s-a angajat sa acrediteze aceasta institutie pana la sfarsitul acestui an, pentru a putea derula fonduri europene dupa 1 ianuarie 2007.
Artis Design a reusit insa sa se impuna ca un jucator-cheie pe piata de consumabile pentru imprimante si copiatoare din Romania (in portofoliul de clienti ai firmei se regasesc importante institutii de stat si private, institutii financiar-bancare, de asigurari, din domeniul sanatatii), prin realizarea unei retele nationale de distributie pentru cartuse, tusuri speciale si accesorii pentru sisteme de printare, la succesul firmei contribuind o echipa de profesionisti specializati pe diverse domenii:
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
"Sunt insa si persoane capabile si buni profesionisti care au ramas in Craiova. Asta nu inseamna ca sunt slabi pregatiti, ci pur si simplu au avut motivele lor", a afirmat Sorela Gilca.
Acest efect a fost anticipat de unii jucatori de poker profesionisti din Statele Unite care au comparat aceasta situatie cu cea creata de Prohibitia din 1919.
Pescarii profesionisti asteapta ca macar acum, dupa ce Romania a devenit membru al UE, autoritatile sa ia masurile necesare pentru ca activitatea lor sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
Taxa pentru eliberarea autorizatiilor de functionare pentru desfasurarea activitatilor economice va fi de 57 de lei pentru activitati comerciale si de 20 de lei pentru liberii profesionisti si meseriasi.
Pentru a lucra in sectorul agricol, de constructii, turistic, mecanic sau ca ingrijitoare, menajera, personal cu inalta calificare sau de conducere, lucrator sezonier sau alte categorii precum asistenti medicali, ziaristi acreditati, sportivi profesionisti, detasati, profesori universitari trebuie obtinut mai intai codul fiscal de la Circa Financiara (Agenzia delle Entrate).
Atunci a aparut intrebarea daca acei oameni sint cu adevarat pescari profesionisti sau simpli braconieri. Din acest motiv s-a eliberat autorizatia de pescuit doar pentru 86 de pescari de la Grupul de Producatori 'Lotca'", ne-a spus Ioana Toader.
Din aceste categorii fac parte cercetatorii si lectorii invitati sa predea in Danemarca, artistii, atletii profesionisti si antrenorii care concureaza la evenimente atletice majore sau participa la sesiuni de pregatire in cadrul unui club sportiv danez, precum si reprezentanti ai firmelor sau companiilor straine, care nu au sucursale in Danemarca si care sunt in calatorie de afaceri.
Trebuie facuta precizarea ca scandalul politic de la nivel central are efecte si asupra pescarilor profesionisti. Asta pentru ca ordinul emis de Ministerul Agriculturii referitor la schimbarea conditiilor ce trebuie indeplinite pentru a se elibera autorizatiile de pescuit a fost blocat dupa schimbarea ministrului.
Deocamdata, pilonul autorizat sa functioneze este cel al pensiilor facultative, unde se pot înscrie cei care au mai putin de 52 de ani, indiferent ca sunt salariati care lucreaza în tara sau în strainatate, angajatori si liber-profesionisti.
Pentru ceva bani în plus, la petrecere îsi fac aparitia si un clovn, o zâna (actori profesionisti de la Teatrul de Papusi) care se ocupa de atmosfera si de face-painting.
Mircea Toader a precizat ca un alt motiv pentru care APIA nu a reusit sa faca functional programul de verificare prin GPS este acela ca "agentia este realizata prin angajari de rudenie, de prieteni, de altceva, nu este dintr-o categorie de oameni profesionisti".
În total, aceasta editie aduna peste 500 de autovehicule expuse.Organizatorii SIAB au pregatit pentru segmentul de masini de teren si un traseu de testare si demonstratii off-road la cele mai înalte standarde. Testele se vor desfasura sub supravegherea si coordonarea pilotilor profesionisti de off-road si rally-raid.
La primul job, tinerii profesionisti doresc 380 de euro, iar cei cu experienta mai mare de 3 ani ar cere 660 de euro.
De asemenea, "Initiativa Copiii Strazii" isi mai propune si formarea a 150 de profesionisti in serviciile sociale nou create, proces care va fi realizat in trei sesiuni de pregatire despre metode si tehnici de interventie pentru depasirea dependentei de drog, elaborarea de programe si strategii comunitare de prevenire a consumului de droguri, precum si metode specifice pentru furnizarea de servicii de asistenta pentru copiii strazii.
google-analytics.com